Hur man installerar en USB 760 trådlöst modem på en EEE PC

March 24

Verizon 760 trådlöst modem är utformad för att fungera med alla operativsystem, oavsett om det är Mac eller PC-baserade. Enheten är perfekt om du för närvarande inte har en trådlös anslutning på datorn eller om du reser en hel del och måste ha ständig tillgång till webben. Enheten tar nästan ingen tid att ställa upp på EEE PC och du behöver inte ha USB 760 trådlöst modem gift med en viss dator.

Instruktioner

1 Anslut USB 760 trådlöst modem till en ledig USB-port på din Eee PC. Det finns ingen installation av drivrutiner skiva, eftersom all programvara och instruktioner som behövs är förinställda i USB-enheten. Vänta en stund och du kommer att se en ljus tänds på det trådlösa modemet. Detta innebär att datorn har upptäckt det.

2 Dubbelklicka på den trådlösa ikonen i det nedre högra hörnet av skrivbordet. Välj USB 760 trådlöst modem som det program du vill använda för att ansluta till Internet. Vänta en stund för datorn att acceptera ditt val.

3 Öppna webbläsaren du har installerat på datorn. Du är nu fri att ansluta till Internet med din 760 trådlöst modem.

Tips

  • Du måste registrera dig för en månatlig kontrakt med Verizon Wireless innan du kan börja använda den trådlösa enheten.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com