Minne Installation av en Dell Precision arbetsstation 390

October 19

Minne Installation av en Dell Precision arbetsstation 390


Dell Precision 390 är en business-class stationär dator som kan konfigureras för att beställa med olika Intel-processorer, inklusive Core, Pentium 4 och Pentium D-processorer. Precision 390 har fyra platser för minnesuppgraderingar, och du kan installera upp till 8 GB RAM-minne om du har en 64-bitars operativsystem installerat. Installera extra minne i din Dell Precision 390 om du vill läggas fart i situationer där du använder flera program samtidigt eller arbetar med stora filer.

Instruktioner

1 Stäng av Precision 390 ner och ta datorn tornet till ett bord eller arbetsyta kunna stödja dess vikt. Placera tornet så att den högra sidopanelen är vänd uppåt.

2 Dra den svarta spaken plast på den övre panelen av Precision 390 mot baksidan av datorn för att frigöra sidopanelen. Lyft sidopanelen uppåt och se till att gångjärnen på undersidan av panelen rensa botten av datorn innan du tar den helt. Placera panelen på en plats där det inte kommer att repas.

3 Sänk plast spakarna på vardera sidan av en minnesmodulen tills modulen lossnar. Ta bort den från sockeln och lägg den åt sidan. Upprepa detta steg om du tar bort båda minnesmodulerna från Precision 390, eller hoppa över det om du håller den befintliga minnes.

4 Skjut plastspakarna för en tom minnesplats ner för att förbereda kortplats för en ny minnesmodul. Line en modul med facket så att skåran i botten av modulen matchar med excentriskt plast trålen i minnesplatsen. Tryck modulen rakt ned. Plast spakarna stiga upp för att låsa modulen på plats. Upprepa denna process för alla andra minnesmoduler som du vill installera.

5 Placera botten av sidopanelen tillbaka på Precision 390 tornet så att flikarna går i spåren på botten av tornet. Föra upp på panelen nedåt tills frigöringsspaken på toppen av tornet klick. Returnera Precision 390 torn till sitt ursprungsläge och ersätta alla kablar som togs bort.

Tips

  • Dell Precision 390 använder dual-channel minne. När du installerar minne, kommer du att märka att två minnesplatser har vit plast spakarna, och de andra två har svarta plast spakar. För bästa prestanda, se till att varje färggrupp har samma typ och kapacitet minne. Om du bara har två moduler installerade, bör varje modul vara i ett spår med vita spakar.
  • Dell Precision 390 stöder felrättande minne. Alla minnesmoduler installerade måste vara antingen ECC eller icke-ECC, dock. Om du uppgraderar minnet i din Precision 390 och behålla den befintliga minnes måste du använda antingen ECC eller icke-ECC-minne enligt vad som redan är installerad i datorn.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com