Avinstallera Corel Paint Shop Pro

April 5

Avinstallera Corel Paint Shop Pro


Corel Paint Shop Pro är fotoredigeringsprogram som gör att du kan retuschera, redigera och fixa bilder så att du kan dela dem med andra. Som ett medieprogram, förbrukar Paint Shop Pro stora mängder minne och hårddiskutrymme, så du bör ta bort den från datorn om du inte längre använder den. Paint Shop Pro kommer med en avinstallerare som gör det möjligt att ta bort programmet på ett säkert sätt.

Instruktioner

1 Gå till Corel kundsupport sidan och klicka på länken "klicka här" för att ladda ner MSICleanup.exe borttagningsverktyg. När du uppmanas klicka på "Spara" för att starta filen spar dialogrutan. Välj skrivbordet som plats att spara filen på och klicka på "Spara" för att ladda ner borttagningsverktyg till datorn.

2 Dubbelklicka på "MSICleanup.exe" borttagningsverktyg på skrivbordet för att starta avinstallationen Corel. Välj Corel Paint Shop Pro version som du använder under "Välj det program du vill att rensa."

3 Kontrollera "Zap Application / Module" knappen och klicka på "Begin". Avlägsnandet verktyget tar bort Corel Paint Shop Pro från datorn. När processen är klar, klicka på "Exit".

4 Dubbelklicka på "Den här datorn" eller "Dator" på skrivbordet och dubbelklicka på "C:" enheten. Dubbelklicka på "Program Files", leta reda på "Corel" mappen och dubbelklicka på den. Leta reda på Paint Shop Pro-mappen och ta bort den.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com