Vad är orsakerna till Omdirigerar till olika webbplatser?

April 3

Vad är orsakerna till Omdirigerar till olika webbplatser?


En omdirigering inträffar när en användare skriver en adress för en plats i adressfältet i en webbläsare, men då ser att adressändring och webbläsaren visa en annan sida. Omdirigeringar också agera på klick på länkar och resultat för sökmotorn. Majoriteten av omdirigeringar är hjälpsamma och dirigera användaren till den eftersträvade för innehåll. Vissa omdirigeringar orsakas av skadliga program.

skäl

Företag ändrar ibland deras namn. När detta händer, de brukar ändra domännamnet för deras hemsida också. Tyvärr, deras poster i sökmotorer, länkar på andra webbplatser och cirkulerande tryckt reklam skicka människor till den gamla adressen. I stället för att upprätthålla två kopior av webbplatsen, flyttar företaget platsen till den nya adressen och platser omdirigeringar på de gamla webbadresser.

Alternativ

Utan omdirigeringar skulle Web surfare komma upp mot en hel del fel skärmar. Om en sida inte kan lokaliseras, webbläsare sätta upp "sidan hittades inte" felmeddelanden. Webben skulle kantas döda länkar och försök att nå rätt sida skulle vara tidskrävande och förenat med misslyckande. Företagen skulle behöva vänta i månader innan sökmotorer märkte deras nya webbplats, och då skulle behöva börja om igen för att tjäna rankingen de en gång hade.

Metod

Omdirigeringar antingen programmeras i den gamla sidan, eller ingått konfigurationsfilerna på webbplatsen. Den andra av dessa två metoder är den vanligaste. En webbplats inställningen har också två alternativ för att vidarebefordra besökare till en ny adress. Den ena är att införa en text utbyte av alla inkommande webbadresser. Detta ersätter den gamla domänen med den nya domänen och begäran rikoschetter iväg till den nya platsen. Den mest frekvent genomförts metod är att ställa upp HTTP-koder. Hypertext Transfer Protocol innehåller en rad fel och statuskoder. Om en webbsida har flaggats med en omdirigering kod, kommer webbservern automatiskt svara på alla förfrågningar för den sidan med en omdirigering kod med den nya adressen. Webbläsaren implementerar sedan omdirigeringen genom ansöka om ett nytt till den nya adressen för sidan.

skadlig Kontroll

Om omdirigeringar uppstår urskillningslöst och vidarebefordra till reklam helt saknar samband med den angivna adressen är beteendet orsakas av ett virus eller en trojan. En metod är att ändra proxyserverinställningar i webbläsaren, så varje begäran skickas till angriparens server. Det kan då välja att passera genom förfrågningar, eller selektivt omdirigera dem till andra webbsidor. En annan orsak är ett virus som ändrar den utgående begäran, så det går till en annan adress. Dessa skadliga program behöver för att driva från webbläsarens dator.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com