Hur konvertera Blu-ray till Xvid

May 30

XviD codec komprimerar videofiler med bibehållen ljud- och videokvalitet av den ursprungliga. Fri programvara kan dekryptera video från en Blu-ray-skiva och koda filerna med XviD codec. Enligt XviD filmer webbplats, filer kodade med XviD spela i de flesta DVD-spelare. Med digitala filer av Blu-ray-skivor kodade med XviD, kan du transportera dina filmer på en bärbar dator hårddisk utan att ha en extra fallet för Blu-ray-skivor.

Instruktioner

Xilisoft Blu-ray Ripper

1 Ladda ner och installera Blu-ray Ripper programvara från Xilisoft plats (se Resurser). Köra programmet.

2 Sätt i en Blu-ray-skiva i datorn. Klicka på den gröna "Plus" tecken i det övre vänstra hörnet av fönstret för att ladda innehållet i Blu-ray-skiva till dekryptering programmet. Markera kryssrutan bredvid varje fil du vill rippa från skivan.

3 Klicka på menyn bredvid "profil" längst ned i fönstret. Dra musen för att "HD-video" och välj "XviD" från profillistan. Klicka på menyerna under "Video Size" och "Video Quality" på höger sida av skärmen för att ställa in utskriftskvalitet och upplösning.

4 Klicka på "Konvertera" (röd knapp) i verktygsfältet längst upp på skärmen för att börja dekryptera skivan och kodar för video till XviD.

AVS Converter

5 Ladda ner och installera AVS Converter från AVS 4 You webbplats (se Resurser). Köra programmet.

6 Sätt din Blu-ray-skiva och klicka på "Input Filnamn." Sök efter Blu-ray-skiva på hårddisken och dubbelklicka på "VIDEO_TS.IFO" fil för att ladda in den konvertering verktyg.

7 Klicka på "Till AVI" längst upp på skärmen. Klicka på menyn bredvid "profil" och välja någon av de XviD profiler från listan. Klicka på "utfilnamet" för att välja den mapp där du vill spara XviD film.

8 Klicka på "Konvertera nu" för att dekryptera och koda videon.

AVGO Media Recorder

9 Ladda ner och installera AVGO Media Recorder från Blu-ray Disc Ripper webbplats (se Resurser). Köra programmet.

10 Ladda ner och installera PowerDVD Ultra från Cyberlink webbplats (se Resurser). Köra programmet.

11 Klicka på "Profil" -menyn i AVGO Media Recorder, och dra musen till "Blu-ray --- AVI HD (1280x1080)." Klicka på "Output" mapp för att välja en mapp där du vill spara filen, eller använd "AVGo Output" mappen standard.

12 Klicka på uppåt- och nedåtpilarna bredvid "Inspelning Duration" för att ställa in längden på inspelningstiden i timmar, minuter och sekunder. Klicka på "Play" i PowerDVD att starta Blu-ray-video, och klicka på "Record" i AVGO Media Recorder för att spela in video. Den AVGO programvara kommer att spara filen i din utdatamappen när inspelningstiden är slut.

Tips

  • Installera XviD codec och en kompatibel videospelare, till exempel Windows Media Player 6.4 eller högre, innan du försöker titta på XviD video på din dator.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com