Hur sparar du till ett USB-minne?

January 9

Hur sparar du till ett USB-minne?


USB-minnen är praktiska verktyg för yrkesverksamma, studenter och andra datoranvändare. Med hjälp av ett USB-minne, kan du transportera eller säkerhetskopiera filer till en enhet som passar på din nyckelring. Detta ökar bärbarhet och hjälper dig att överföra filer från en dator till en annan. Du kan spara en fil direkt till ett USB-minne istället för att spara den till datorn och sedan överföra den till flashminnet.

Instruktioner

1 Anslut USB-minnet i datorn. USB-porten på framsidan eller baksidan av en stationär dator; det & # 039; s ligger på ömse sidor för bärbara och bärbara datorer.

2 Öppna dokument eller en fil som du vill spara till USB-flashminnet. Klicka på "File" och välj "Spara som".

3 Välj "Dator" eller "Den här datorn" under "Location" eller "Folder" bar. Välj sedan "Removable" som "Spara till" plats. "Removable" är din USB-minne. Om du har gett din USB flash-enhet ett eget namn, kan du också se detta namn under enheten.

4 Klicka på "Spara" för att spara filen på din USB-minne.

5 Högerklicka på den gröna ikonen "flash-enhet" på den högra sidan av aktivitetsfältet i Windows. Klicka på "Säker borttagning" och vänta tills i uppdrag att ta bort USB-flashminnet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com