Hur man installerar en USB-kamera på Ubuntu Linux

January 13

Hur man installerar en USB-kamera på Ubuntu Linux


Att ha en digital kamera är ett bra sätt att fånga dina erfarenheter och dela dem senare med vänner och familj. Du kan skriva ut bilder, skapa ett digitalt fotoalbum på CD eller DVD eller bara överföra dem till datorn för enkel åtkomst. Ubuntu är en version av Linux, ett operativsystem som Windows eller Mac OSX, som är användarvänligt och kompatibel med personlig elektronik. Om du har en USB-kamera, kan du enkelt installera det på Ubuntu Linux.

Instruktioner

1 Slå USB kameran. Anslut den ena änden av USB-kabeln till kameran och den andra änden till ledig USB-port på datorn. Slå på kameran. Ubuntu Linux kommer automatiskt att känna igen enheten och meddela dig med en pop-up bubbla att det har upptäckts.

2 Gå till "Platser> Home-mapp" i menyraden på Ubuntu Linux skrivbord. Till vänster ser du din USB-kamera, som heter "USB-enhet." Klicka på det korrekta namnet. Detta tar dig till de mappar där bilder lagras på kameran.

3 Öppna en fotomapp i "USB-enhet." Markera och dra några bilder du vill ha på din dator i "Bilder" mappen i den vänstra panelen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com