Hur man installerar en ny hårddisk till en Dell stationär dator

April 14

Hur man installerar en ny hårddisk till en Dell stationär dator


Dell stationära datorer kan konfigureras när de köps och kan innehålla en mängd olika hårdvara. Om du har köpt en av dessa datorer och vill uppgradera den genom att installera en ny hårddisk, kan du göra det med relativ lätthet. Medan de många modeller av stationära datorer skiljer sig i viss grad, i allmänhet processen för att installera en ny hårddisk är densamma.

Instruktioner

1 Stäng av Dell stationär dator och ta bort alla kablar som är anslutna till det.

2 Lägg datorn på sidan och pressa ned de två stora, ovala knappar som är på toppen och botten av maskinen, nära ryggen. Som ni trycka dessa knappar, lyft upp på sidan av datorn för att öppna datorlådan för att visa de interna delarna av maskinen.

3 Leta reda på hårddisken, nära framför datorn och ansluten till både moderkort och strömförsörjningsenhet med två kablar. Lossa dessa två kablar från hårddisken och lägg dem åt sidan.

4 Skjut ut hårddisken ur från metallbur där den är monterad. Skruva loss enheten från rälsen den är monterad på och skruva fast skenorna till den nya hårddisken.

5 Skjut in den nya hårddisken i datorn fall där den gamla enheten var belägen. Koppla in de två kablar som tidigare togs bort och stänga upp datorhöljet. Anslut maskinen och slå på den.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com