Jag kan inte öppna en PowerPoint bildspel från Outlook Express

April 23

Outlook Express kan du öppna Microsoft PowerPoint-bildspel filer direkt från Outlook Express-gränssnittet, men du kan stöta på ett fel medan du gör det. Specifikt kan felet tyda på att du inte har ett program i samband med antingen PPS eller .ppsx filändelsen, filtillägg används för Microsoft PowerPoint-bildspel filer. Att rätta till situationen och associera filerna måste du ha antingen Microsoft PowerPoint eller PowerPoint Viewer redan är installerad på din dator.

Instruktioner

Windows XP

1 Klicka på "Start" -knappen. Peka på "Alla program" listan, gå till "Tillbehör" och klicka på "Windows Explorer" för att öppna den.

2 Klicka på menyn "Verktyg" och klicka på "Mappalternativ". Välj fliken "Filtyper".

3 Rulla ned till PPS och ppsx notering i Extension kolumnen. Klicka på varje PPS och ppsx inträde, en i taget, för att markera det. Klicka på knappen "Avancerat" när posten är markerad.

4 Klicka på "Show" i rutan Åtgärder för att markera det. Klicka på knappen "Redigera". Om ingen "Visa" alternativet finns, klicka på "Ny" -knappen och skriv "& Show" i fältet Åtgärd.

5 Klicka på "Bläddra" bredvid rutan Program för att utföra åtgärden fält. Navigera till PowerPoint eller PowerPoint Viewer .exe programfil, den fil som används för att öppna PowerPoint eller PowerPoint Viewer. Dubbelklicka på denna fil för att välja och lägga till den i redigering rutan Åtgärd.

6 Klicka på "Använd DDE" kryssrutan. Klicka på "OK" för att stänga redigerings rutan Åtgärd. Klicka på "OK" för att stänga Redigera filtyp rutan.

7 Stäng Utforskaren. Försök att öppna en PowerPoint-bildspel från Outlook Express för att bekräfta att du löst problemet.

Windows Vista och 7

8 Klicka på logotypen knappen Windows. Klicka på "Kontrollpanelen." Klicka på "Program" från listan.

9 Klicka på "Gör en filtyp alltid Öppna i ett särskilt program" under avsnittet Standardprogram.

10 Bläddra genom listan till PPS och ppsx poster i kolumnen Namn. Klicka på varje av PPS och ppsx poster, en i taget, och klicka på "Change Program" knappen för att öppna Öppna med rutan.

11 Klicka på "Bläddra" -knappen. Navigera till programmet eller exe-filen för Microsoft PowerPoint eller PowerPoint Viewer, beroende på vilket program du har installerat. Dubbelklicka på programfilen för att välja det som standardprogrammet.

12 Klicka på "OK" i Öppna med rutan. Klicka på "Stäng" -knappen i det nedre högra hörnet. Stäng Kontrollpanelen.

13 Öppna PowerPoint bildspel filer från Outlook Express för att bekräfta att felmeddelandet har lösts.

Tips

  • Du kan ladda ner Microsoft PowerPoint Viewer gratis från Microsofts webbplats.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com