Hur man använder Comcast Webmail

February 25

Den första elektroniska post som skickas från en datoranvändare till en annan var skickas och tas emot 1965. De första e-postmeddelanden som skickas längs en enda datasystem delar samma stordator (s). Införandet av Internet tog e-post till nästa nivå genom att användarna kan skicka meddelanden över lokala datornätverk. Ett av problemen med e-post var oförmågan att komma åt meddelanden från vilken dator som helst. Webmail, som Comcast webmail, tillåter människor att få tillgång till e-postmeddelanden från vilken dator som helst med tillgång till Internet. Comcast webmail är lätt att använda hemma, på kontoret eller på semester på andra sidan jordklotet.

Instruktioner

1 Upprätta ett e-postkonto med Comcast att använda för webmail. Du kan använda ett befintligt konto eller gå in i Comcast e-postsystemet för att starta ett nytt e-postkonto.

2 Besök Comcast.net från vilken dator som helst med tillgång till Internet (se Resurser nedan). Om möjligt, använd webbläsaren Internet Explorer eller Firefox för att komma åt Comcast webbplats med en dator. Om du använder en Mac använder Safari eller Firefox för bästa resultat.

3 Välj e-postlänken genom att klicka på "Skicka" längst upp Comcast hemsida.

4 Ange ditt användarnamn och lösenord i rutorna för att få tillgång till ditt mailkonto.

5 Välj ett e-postmeddelande att läsa genom att klicka på den. Rensa skräp e-post av din webbmail-system genom att markera dem och trycka på Delete-tangenten.

6 Svara på e-post genom att klicka på knappen "Svara", skriver ditt meddelande och klicka på "Skicka". Skapa nya e-postmeddelanden genom att klicka på "Nytt meddelande" skriver ditt meddelande och klicka på "Skicka".

7 Logga ut från webmail sessionen genom att klicka på länken på skärmen "logga ut" eller "logga ut".

Tips

  • Skapa ett användarnamn och lösenord du enkelt kan komma ihåg. Lösenordet bör bestå av bokstäver och siffror som de tre eller fyra första bokstäverna i din favoritrestaurang och priset på din favorit måltid där.
  • När du kontrollerar din e-post på någon annans dator, se till att alternativ för att lagra och / eller spara användarnamn och lösenord är inte i kraft.
  • Du måste använda Comcast som din Internet-leverantör för att använda en Comcast e / webbmailkonto.
  • Ge inte din kontoinformation ut till någon för vilket syfte som helst.
  • Ta inte bort e-post när du använder webmail om du vill ta emot e-post i ett e-postprogram på en annan dator. Till exempel, om du besöker ett internetcafé för att kontrollera din webmail på semester, kan du läsa ett e-postmeddelande från en vän eller familjemedlem och sedan ta bort den. När du kommer hem, kommer du inte att kunna se meddelandet med webmail eller din andra e-postprogram.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com