Lägga till väderinformation

March 18

Det finns ingen brist på sätt som du kan lägga väderinformation till skrivbordet. Varje större webbaserade väderservice erbjuder desktop widgets för både Microsoft Windows och Apple Mac OS X. Många andra tjänster ger widgets för plattformsoberoende Google Gadgets eller Adobe AIR-program. Med så många tillgängliga alternativ, kan det vara svårt att avgöra att välja mellan. När du bestämmer hur du vill visa vädret på skrivbordet, överväga önskad webbaserad vädertjänst och börja där.

Instruktioner

The Weather Channel

1 Navigera till The Weather Channel nedladdningar sida (se "Resurser" nedan).

2 Klicka på en av länkarna för att ladda ner antingen stationär väder applikation för Windows, Windows Gadget, OS X Widget eller gadget. Om du laddar ner en av de prylar eller widgets, kommer de automatiskt att erkännas och installera sig. Om du valde stationär väder ansökan, spara den körbara filen på skrivbordet och fortsätta.

3 Dubbelklicka på den körbara och klicka sedan på "Nästa" genom varje steg av installationsprogrammet. Välj var du vill spara programmets filer, om du vill ha genvägar och om du vill att programmet ska starta när du startar Windows. Klicka på "Avsluta" när installationen är klar.

Weather Underground

4 Navigera till Weather Underground: s nedladdningssida (se "Resurser" nedan).

5 Klicka antingen Windows Gadget eller Apple Mac OS X Widget länken för att ladda lämpligt program för operativsystemet.

6 Klicka på "Download" för att ladda ner programmet. Klicka på "Öppna" efter nedladdningen är klar den öppna programmet och automatiskt lägga den till datorn samling.

AccuWeather

7 Navigera till AccuWeather s nedladdningssida (se "Resurser" nedan).

8 Klicka på Weather Widget länken för att gå till Adobe Air webbplats AccuWeather widget.

9 Klicka på "Hämta från Publisher" för att hämta widgeten. Om du inte redan har Adobe Air installerat, måste du klicka på knappen "Ja" när varningen visas att hämta och installera den. Annars kommer AccuWeather widget starta med Adobe Air.

Tips

  • Inte alla widgets visas automatiskt; Du kan behöva ange instrumentpanelen eller sidofältet inställningar och aktivera en widget efter installationen. Tryck på "F12" för att hantera översikten i Apple Mac OS X eller högerklicka antingen sidofältet i Windows Vista eller på skrivbordet i Windows 7 för att hantera dina prylar.
  • Windows Gadgets fungerar endast med Windows Vista och Windows 7. Om du vill använda prylar med Windows XP, använder Google Gadgets eller ett av Adobe AIR väderförhållanden.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com