Hur Refill 28A Lexmark Ink

July 5

Hur Refill 28A Lexmark Ink


Påfyllning din dator bläckpatroner är ett billigt sätt att hålla skrivaren klar att använda. Ink refill kit är allmänt tillgängliga och är ofta kostnaden för en bläckpatron samtidigt som flera bläck påfyllnad. Bläckpatroner Lexmark 28A kan enkelt fyllas på med hjälp av en av dessa bläck refill kit. Påfyllda bläckpatroner är mycket tillförlitliga och ger utmärkt utskriftskvalitet när den är fylld på rätt sätt. Alltid komma ihåg att fastställa några tidningar på arbetsytan, eftersom påfyllning bläckpatroner kan vara rörigt.

Instruktioner

1 Peta ett litet hål i toppen av bläckpatronen med hjälp av en synål. Detta hål kommer att fungera som en inkörsport för bläck refill satsens spruta. Se till att peta ett hål för svarta bläckpatroner och tre hål i färgbläckpatronerna, eftersom de har tre individuella bläck brunnar.

2 Fyll sprutan med lämplig färg bläck genom att föra in spetsen i en bläckbehållare och dra tillbaka kolven. Se alltid till att fylla bläckpatroner med samma färg som den ursprungligen hade.

3 In spetsen i sprutan i nålen stora hål på bläckpatronen. Tryck långsamt in kolven på sprutan och fyll upp bläckpatronen. Omklassificering patroner snabbt kan skapa skum och bubblor i bläckpatronen, vilket kommer att minska utskriftskvaliteten.

4 Installera bläckpatronen i din dator och köra rengöringscykeln. Rengöringscykeln kommer att förbereda bläckpatron för användning i skrivaren.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com