Hur man installerar minne Motion Computing LE1600

July 2

Den LE1600 Tablet PC från Motion Computing är en skiffer-stil tablett, vilket innebär att den består av endast en pekskärm, utan ett inbyggt tangentbord. Denna dator rymmer upp till 2 GB RAM i två minnesplatser, som ligger inom ramen för en panel på baksidan av datorn. Om du vill installera minne i datorn för att byta ut eller uppgradera den befintliga minnes, kan du göra det med en stjärnskruvmejsel.

Instruktioner

1 Stäng av din LE1600 Tablet, och koppla bort den från strömkabeln.

2 Vrid tabletten upp och ned. Skjut spärren och dra ut batteriet ur facket.

3 Leta efter en fyrkantig panel på baksidan av datorn, nära batterifacket, som har en liten datachip symbol på det. Symbolen ser ut som en liten rektangel, med utskjutande från de längre sidorna (tre på varje sida) sex korta linjer. Använd skruvmejsel för att ta bort de två skruvarna som håller panelen på plats och sedan pop panelen från datorn.

4 Isär klämmorna som håller de befintliga minnesmodulerna på plats med hjälp av fingertopparna för att undvika skador på datorn eller RAM.

5 Dra RAM ur datorn och skjut sedan den nya RAM-moduler i spåren.

6 Sätt i skruvarna genom täckpanelen och skruva tillbaka panelen över RAM facket. Placera batteriet i datorn och slå på tabletten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com