Hur man gör en vanlig USB-enhet i en U3 Smart Drive

January 29

Hur man gör en vanlig USB-enhet i en U3 Smart Drive


Flash-enheter är underbara enheter som har ett antal användningsområden. Vissa USB-enheter inkluderar U3 programvara som gör att köra programvara, säkerhetskopiera filer och lagra media lätt. För resten av hopp enheter som är fria från U3 programvara, kan du följa enkla instruktioner för att göra en vanlig USB-enhet till en U3 Smart Drive. Programvaran är gratis att ladda ner och kan användas på nästan alla flash-enhet, men det är rekommenderat att du använder den på en flash-enhet med 512 MB eller mer lagringsutrymme.

Instruktioner

1 Gå till U3 webbplats (se Resurser) och klicka på fliken längst upp som läser "Ladda U3 Smart Software." Klicka på "Enter U3 Software Central" för att komma till nedladdningssidan.

2 På höger sida på sidan ser du en ruta som säger "U3 Launchpad Version xx Släppt." Xx kommer att lista den senaste versionen. Klicka på "Uppdatera enheten idag" och spara filen på din dator.

3 Sätt flashminnet som du vill installera U3 Smart Software till en USB-port.

4 Hitta det program du just sparade på datorn och kör den. Gå igenom lämpliga uppmaningarna tills programmet börjar installera sig på flash-enheten. Beroende på hastigheten på din dator och överföringshastighet på flash-enheten, kan det ta några minuter.

5 Efter U3 programvaran är installerad, ta bort flash-enheten och sätt in den i datorn. U3 mjukvara kommer att ta över och placera en ikon på skrivbordet eller i programfältet som du kan klicka. När du klickar på ikonen U3, dyker ett fönster upp (som Start-knappen i Windows) med de program som är installerade och andra uppgifter som du kan utföra, till exempel "Upptäck Drive", "Formatera Drive" och "Mata ut Kör."

6 U3 webbplats har ytterligare programvara att installera på flashminnet. Vissa program är gratis, men de flesta är testversioner eller begränsad användning program.

Tips

  • Använd ett 2GB eller högre flash-enhet så att du fortfarande kan ha utrymme för att spara andra files.Many portabla applikationer finns som inte är förknippade med U3, såsom OpenOffice.org Portable och en mängd bärbara webbläsare. Gå till utvecklarnas webbplatser för att se om det finns bärbara tillämpningar tillgängliga.
  • Se till att du har en bärbar antivirusprogram på flash-enheten, särskilt om du vill använda flashminnet i en dator som du inte är bekant med. U3 programvara levereras med McAfee Portable Scanner installerad.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com