Hur man använder Zencart på GoDaddy

February 22

Hur man använder Zencart på GoDaddy


Enligt sin hemsida, är Zen Cart "gratis, användarvänligt, öppen källkod kundvagn programvara." Som med de flesta program med öppen källkod, är Zen Cart stöds av en gemenskap av utvecklare och erbjuder en mängd olika tillägg och moduler som du kan ladda ner och lägga till din webbplats. Du kan installera Zen Cart manuellt på ett antal webbhotell, eller så kan du använda GoDaddys ett klick installationsprocessen.

Instruktioner

1 Logga in på ditt GoDaddy konto. Klicka på knappen "Dina Applications" från "Hosting Control Center" sida.

2 Klicka på länken i "kategorier" lista "e-handelslösningar" på den högra sidan av sidan. En lista med e-handel program laddas.

3 Klicka på "Zen Cart" -knappen i listan över e-handel applikationer.

4 Klicka på "Installera nu" -knappen.

5 Klicka på knappen för domännamnet som du vill associera med Zen Cart. Ange sedan ett gruppnamn i rutan och läsa användarvillkoren. Klicka på rutan för att komma överens med användarvillkoren och klicka sedan på "Nästa" -knappen.

6 Ange en databas lösenord och klicka på "Nästa" -knappen.

7 Ge installationsmappen ett namn. Se till att välja ett katalognamn inte används på din webbplats. Plocka något lätt att komma ihåg som "ZenCart" föreslås. Klicka på "Nästa" -knappen.

8 Ange informationen för din butik. Du kommer att behöva ge administrativt och lösenord, ditt namn, namnet på din butik, gatuadress och e-postadress. Klicka på "Finish" -knappen. Installation kommer att ta allt från några minuter till en timme baserad på server trafik. Du får ett e-postmeddelande när databasen är installerad.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com