Hur man bygger en hemsida Forum

February 23

Hur man bygger en hemsida Forum


Ett online-forum är en effektiv idé att driva trafik till din webbplats. Beroende på din webbplats ämne, kan människor vill komma tillbaka igen och igen så att de kan engagera sig i diskussioner med andra människor som har liknande intressen. Som värd, kan du också interagera med era medlemmar och dela värdefull information så att du kommer att ses som en trovärdig källa.

Instruktioner

1 Välj ett webbhotell. Du behöver ett webbhotell att ge värd för din webbplats filer. Det finns många olika webbhotell företag att välja mellan, såsom GoDaddy.com eller Host Gator. När du har valt ett webbhotell, välj en månatlig eller årlig plan och registrera ett konto.

2 Registrera ett domännamn. Tänk på ett namn som beskriver ämnet för din webbplats forum. Till exempel, om du vill skapa ett forum för människor i deras medeltiden som lider av rökning, alkohol och andra hälsorelaterade missbruk, välja ett domännamn som middleageaddictions.com. Kontrollera med ditt webbhotell huruvida domännamnet tas. Om inte, välj en månatlig eller årlig plan och registrera domännamnet.

3 Få online-forum-bygga mjukvara. Detta är ett program som redan har koden inbyggd så att du bara behöver göra installera det i din webbhotell. Två populära program är vBulletin, som du måste betala för, och phpBB, som är gratis. Använd vBulletin eller liknande om du planerar att hantera ett forum med en stor gemenskap som tusentals användare. Använd phpBB eller liknande om du bara hantera en liten forum för en specifik grupp av människor.

4 Gå till ditt webbhotell kontoansvarig. Hitta det avsnitt där dina program kan installeras. För GoDaddy detta är en knapp som säger "Hantera webbplats snabb installera appar." För Host Gator, är detta vara under "Programvara / tjänster." Välj det forum som du vill använda och följ anvisningarna på skärmen för att installera den.

5 Gå till adminkontrollpanelen på forumets mjukvara. Ändra utseendet på ditt forum såsom färger, stilar och mallar. Förutom huvudämnena i forumet, kan du även lägga till nya sektioner som Introduktioner Forum, Off-Topic Forum eller Diverse Forum. Titta igenom de olika alternativen och se om något behöver ändras. När du är klar att anpassa layout och innehåll i forumet, spara och publicera.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com