Hur man hittar ett register nyckel eller Accent Key Med Mac-dator

February 16

Hur man hittar ett register nyckel eller Accent Key Med Mac-dator


Lägga till accenter eller använda textsymboler förtydligar och noggrannhet till handlingar, särskilt när främmande språk används. Men nyckeln kommandon för att infoga dessa symboler kan variera från dator till dator och tangentbord till tangentbord. Mac-datorer tillåter användare att slå på Tangentbordsvisning, som visar alla accenter och symboler som anges på en karta över tangentbordet. Genom att lägga till Tangentbordsvisning som ett menyalternativ, kan Mac-användare få tillgång till den här informationen i alla program de kör.

Instruktioner

1 Gå till Apple-menyn och markera "Systeminställningar."

2 Klicka på "International" -ikonen i Mac OS 10.4 och 10.5. Klicka på "Tangentbord" -ikonen i Mac OS 10.6.

3 Välj alternativet "Visa Keyboard och teckenvisaren i menyraden" alternativet. Stäng "Systeminställningar."

4 Klicka på "Tangentbord och teckenvisaren" rullgardinsmenyn i menyraden. Det ser ut som en flagga i OS X 10.4 och 10.5 och en låda med en asterisk i den i OS X 10.6. Markera "Visa Tangentbordsvisning."

5 Se accenter och symboler genom att trycka på "Option" -tangenten eller "Alternativ" och "Shift". Accent nycklar markeras i orange. För att skriva symbolen, håll ned beroende tangentkombination har tillåtit att visa symbolen och tryck på motsvarande knapp på tangentbordet. För att göra en bokstav med accent, tryck på tangentkombinationen för önskad accenttecken och tryck sedan på knappen för den bokstav du vill accent.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com