Hur man skickar musik från datorn till ett SD-kort

April 28

Hur man skickar musik från datorn till ett SD-kort


Använda ett SD-kort är ett av de bästa sätten att överföra musik från din dator till en annan dator eller SD-kompatibel musikspelare, men först måste du förstå hur man kan skicka låtar från hårddisken till ett SD-kort. För att utföra denna uppgift, måste datorn ha ett SD-ingång, en tunn slits vanligtvis finns någonstans på framsidan eller sidorna av datorn.

Instruktioner

1 Sätt ditt SD-kortet i kortplatsen på din dator märkt "SD". Vänta en pop-up-fönster att visas. Detta bör bara ta några sekunder.

2 Välj "Öppna mapp för att visa filer" från pop-up fönster. Om popup-fönster inte visas, öppna menyn "Start", klicka på "Dator" -fliken och öppna SD-kortet i listan över enheter.

3 Öppna mappen som innehåller musikfiler som du vill skicka till SD-kortet. Musikfiler kan lagras i valfri mapp, men de är ofta lagras i en mapp som heter "Music" eller "Min musik".

4 Högerklicka på låten, spellista eller album som du vill skicka till dig SD-kort. Välj "Kopiera" från pop-up fönster som visas.

5 Hitta fönstret representerar ditt SD-kort. Högerklicka på ett tomt utrymme i fönstret och välj "Klistra in". Detta kommer att sända musik från datorn till SD-kort.

Tips

  • Se till all din musik har kopierats innan du tar bort SD-kort.
  • Var försiktig när du tar ut SD-kort, eftersom det inte bara dra ut. Du måste trycka mjukt för att mata ut SD-kortet.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com