Roliga Profil Idéer

October 11

Roliga Profil Idéer


Din sociala nätverk profil kan säga en hel del om dig, såsom dina intressen, karriär och utbildningsbakgrund; dock ofta denna information kan verka livlös eller fantasilöst om det inte presenteras på ett intressant eller kreativt sätt. På grund av detta, är det värt att överväga roliga sätt att göra din profil sticker ut och komma ihåg - lyckligtvis finns det ett antal sätt att uppnå detta.

citat

Quotations, motton och talesätt kan vara ett bra sätt att anpassa din profil, och dessa kan också vara ett lämpligt tillfälle för att injicera din profil med humor. Om du har en förkärlek för några komiska linjer från filmer, kan dessa vara lämpliga, eftersom det också kommer att ge din profil läsare en känsla av filmen smak. Dock inte citaten inte vara från igenkännbara källor; Om dina vänner säger regelbundet roliga och unika uttalanden, överväga att använda ett eller flera av dessa på din profil också. Var noga med att kreditera den ursprungliga källan eller högtalare.

rim

Rim kan vara ett bra sätt att liva upp din profil med humor. Detta gäller särskilt om du gör fortsatta ansträngningar för att använda rim hela helheten av din sida. Om du känner dig särskilt inspirerad, överväga att göra hela din profil passar in i strukturen av en enda rimma system - till exempel med hjälp av limericks, eller ens sonetter, om du känner dig särskilt inspirerad. Medan informationen dessa rim ger kan vara helt korrekt, bör deras existens orsaka en hel del skratt.

layouter

Det finns gott om kul att vara hade med olika layouter och metoder för att arrangera utseendet på din profil. Överväg att använda en webbplats som "Upside Down text" för att vända din profil text upp och ned; denna sida kan du klistra in texten tillbaka till din profil, men det kommer sannolikt att orsaka massor av förvirring bland besökarna. Om du gillar tanken på att avveckla besökarna ytterligare, överväga att göra din profil text i samma färg som bakgrund (gör den osynlig tills markerad) eller använd en obskyr typsnitt som skulle kräva besökare att kopiera text i ett annat fönster för att avkoda den betyder.

Bilder

Roliga bilder kan vara ett snabbt sätt att få ett skratt från din profil besökare, och det finns nästan oändliga möjligheter. Det finns massor av webbplatser som gör att du kan ladda upp ett foto av dig själv och redigera det på ett roligt sätt. Till exempel kan du kunna förvränga dina ansiktsdrag eller ens virtuellt "ålder" ditt fotografi för att se hur du ser på 20 år. Alternativt finns det gott om webbplatser som rutinmässigt presenterar senaste valet av roliga bilder som du kan ladda ner och använda som profilbild.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com