Hur man laddar ner en DVD till en dator

February 19

Hur man laddar ner en DVD till en dator


DVDs är några av de mest köpta hem underhållningsprodukter, men i stället för att slösa alla dessa pengar och kanske oavsiktligt skrapa en skiva, kan du enkelt säkerhetskopiera filmer med din hemdator. Äga en säkerhetskopia av filmen har många fördelar, och processen tar bara upp en liten bit av hårddiskutrymme.

Instruktioner

1 Ladda ner DVD-kopiering programvara "Clone DVD", vilket gör det enkelt DVD-kopiering, och även kan du anpassa data och val med varje DVD-skiva. Den data kan sedan sparas på datorn eller brännas till en annan kopia för enkel åtkomst (se Resurser nedan).

2 Installera programmet och placera en genväg på skrivbordet. Dubbelklicka på "Clone DVD" ikonen för att ladda programmet. Huvudmenyn i programmet kommer att ladda och visar alla de alternativ som du behöver för att klona skivan.

3 Sätt i en DVD-skiva i datorns enhet. Ge datorn 30 sekunder att ladda och analysera skivan. Allt innehåll ska visas automatiskt i menyn "Clone DVD". Om den inte gör det, sedan välja DVD-enheten i "Source" i rullgardinsmenyn.

4 Välj din "Target" mappen. Detta är den mapp som DVD sparas. Välj en mapp där du enkelt kan komma åt informationen senare. Det enklaste sättet att göra detta är genom att skapa en ny mapp på skrivbordet med titeln "DVD" och välja denna mapp.

5 Fyll i avsnittet "skivetiketten" titel DVD du kopierar. Skriver titeln på DVD så det är lätt att hålla reda på.

6 Kontrollera en av de fyra rutor som listar "Huvudfilm", "en hel skiva," "Anpassa" eller "Split skiva." "Huvud Movie" tar bort alla extra, "hela skivan" kopierar hela filmer och särskilda kännetecken, "skräddarsy" kan du ställa in en blandning av "Huvudfilm" och "en hel skiva," och "Split Disc" skapar två dvd-skivor för att upprätthålla den höga kvalitet som finns i dubbla lager DVD-skivor.

7 Se till att alla inställningar är korrekta och tryck på den stora röda knappen längst ned i programmet. Denna knapp startar kloningsprocessen, och en stapel visar förloppet hastigheten. Om du minimerar programmet, kommer andelen att skrivas i fönstrets verktygsfält.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com