Felsökning ett tangentbord och mus som slutade fungera

November 17

Felsökning ett tangentbord och mus som slutade fungera


Tangentbordet och musen är de främsta verktygen som du använder för att prata med din dator. När en eller båda av dem sluta fungera, kan utföra även de enklaste uppgifter vara frustrerande. Felsökning Tangentbord och mus problem är inte svårt.

anslutningar

Medan trådlös teknik växer, många människor fortfarande använda tangentbord och möss som ansluts till datorn via en kabel eller tråd. Se till att båda ändarna av kabeln är anslutna och att kablarna inte är skadade. Koppla varje ände av kablarna och anslut dem tillbaka i säkert.

batterier

Trådlösa tangentbord och möss behöver batterikraft för att fungera korrekt. Försök byta ut batterierna i dessa enheter med nya celler.

förare

Tangentbord och möss kommunicerar med datorns operativsystem genom programvara som kallas en drivrutin. Om föraren blir skadad eller tas bort som en del av att installera ny programvara på din dator eller en skadlig attack, installera dem kan återställa dina enheter. Hitta den programvara som medföljde enheten och installera den för att se om det löser problemet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com