Hur man återställer en Canon MX860 Ink Chip

March 11

Hur man återställer en Canon MX860 Ink Chip


Ständigt köpa bläckpatroner till din skrivare kan bli mycket kostsamt. Du kan kringgå denna kostnad genom att använda en bläckpatron påfyllning kit för att fylla på dina gamla kassetter så att de kan användas igen. Det enda problemet med detta är att många skrivare inte kommer att känna igen en gammal bläckpatron, även om det är återfyllas. Detta beror på den smarta chip, som skrivaren använder för att mäta bläcknivåerna i patronen, registrerar patronen som tom. Din bläckpatron Canon MX860 innehåller en smart chip, som du kommer att behöva återställa för att kunna använda den igen i skrivaren. Detta kan göras med en universell bläckpatron chip återställningsanordningen.

Instruktioner

1 Köp en universell bläckpatron chip återställningsanordningen från en elektronik butik eller online-återförsäljare. Du kan återställa bläckpatronen smarta chip med dessa bärbara enheter helt enkelt.

2 Ta ut bläckpatronen från skrivaren Canon genom att snäppa ut bärarens hållaren.

3 Rikta enhetens stift och patron chip och ansluta dem tillsammans, hålla dem på plats.

4 Vänta tills enhetens LED-ljus för att lysa grönt. Detta tar 10 sekunder. Efteråt, koppla återställningsanordningen och från kassetten. Patronen är nu återställts.

5 Sätt Canon kassetten i skrivaren genom att snäppa tillbaka i bläckpatronshållaren. Efteråt skriva ut en testsida.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com