Ta bort program från en hårddisk

July 12

Precis som fysiska kontor och arbetsplatser, kan digitala arbetsplatser blir rörigt med tiden. Om din hårddisk når sin kapacitet, är chansen att det finns några gamla program som du kan ta bort för att frigöra utrymme. En plotter hårddisk kan också hjälpa din dator kan köras snabbare.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och sedan "Kontrollpanelen."

2 För Windows XP-användare, dubbelklicka på "Lägg till / ta bort program." För Vista-användare, dubbelklicka på "Program och funktioner."

3 Gå igenom ditt program listan och ta bort alla program du inte längre använder. Att avinstallera ett program, högerklicka på den och välj "Avinstallera / förändring." Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra avinstallationen.

4 Starta om datorn efter avinstallationen flera program. Det krävs omstart för att slutföra ändringarna när du avinstallerar ett program.

Tips

  • Vissa program, såsom videospel, gör att du kan hålla vissa filer i samband med programmet om du någonsin installera it.Sometimes radera och sedan installera ett program kommer att fixa errors.For Mac, kan du helt enkelt dra den mapp som innehåller ett program för att papperskorgen för att ta bort den.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com