Hur man använder Nero Burn

June 16

Hur man använder Nero Burn


Du kan bränna en musik-CD med Nero mjukvara, och du kan även bränna en DVD, bibehålla mycket av funktionaliteten av den ursprungliga. Denna process gör att du kan säkerhetskopiera alla dina DVD-skivor med ett minimum av krångel, så att nästa gång man får en dödlig repa på sin yta, kommer du att kunna ersätta den utan att köpa DVD igen.

Instruktioner

dvd

1 Öppna Nero.

2 Sätt i en brännbar DVD-skiva i DVD-brännaren. Om en Auto-play fönster dyker upp, stänga den.

3 Välj "DVD" från rullgardins fönster i övre vänstra hörnet av Nero fönstret.

4 Välj "DVD Video" från listan i fönstret till vänster. Klicka på "ISO" -fliken och ställ in "Filnamn längd" till "Max 11", den "teckenuppsättning" till "ISO 9660" och kontrollera "Joliet."

5 Klicka på "Label" -fliken. I textrutan anger det namn du vill sätta på DVD.

6 Klicka på "Ny". Det låter dig bläddra i din dator.

7 Navigera till de filer du vill bränna på DVD. Dessa kan hittas på en DVD i en separat enhet eller på hårddisken.

8 Välj alla dina DVD filer och dra och släppa dem i mappen "VIDEO_TS" längst till vänster av Nero fönstret. Inte lägga till något till "AUDIO_TS" fil.

9 Klicka på "Burn" -ikonen, som ser ut som en DVD med ett brinnande penna skriva på det.

10 Markera kryssrutan bredvid "Skriv" och klicka sedan på "Burn". Din DVD kommer att börja bränna. Beroende på storleken på din DVD-filen och hastigheten på din brännare, kan denna process ta uppemot 10 minuter.

CD

11 Öppna Nero. Sätt i en brännbar CD-skiva i CD-brännare. Avsluta Auto fönstret när den dyker upp.

12 Välj "Audio CD" från fönstret på vänster sida av skärmen. Klicka på "Ny". En meny dyker upp med hårddisken information.

13 Navigera din hårddisk för att hitta den musik du vill bränna. Om det är i "Min musik", klicka "Mina dokument" och sedan "Min musik". Om det är på en annan CD, klicka på lämplig CD-ROM-enhet. Listan över musikfiler visas på höger sida av skärmen.

14 Dra de filer du vill bränna till tom meny på vänster sida av skärmen. filnamnet visas där, vilket innebär att det är redo att bränna. Du kan lägga till fler filer om du vill. På botten av skärmen, kommer åtgärden långsamt fylla upp när du lägger till fler filer. Hänvisar till fallet med din brännbara cd för att se hur mycket utrymme det kan användas. Om mätaren överstiger denna gräns, måste du ta bort en fil eller CD-skivan inte brinna ordentligt.

15 Klicka på "Burn" -ikonen, som ser ut som en CD med ett brinnande penna skriva på det. Klicka sedan på knappen "Bränn" i det övre högra sidan av skärmen. Nero tar flera minuter att bränna CD.

Tips

  • Öppna inte DVD eller CD-brännare under bränningen. Detta kommer att skada skivan.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com