Hur man använder Facebook platser

June 2

Hur man använder Facebook platser


Facebook Platser infördes i augusti 2010 som Facebooks svar till platsen delning Foursquare. Facebook Platser kan du "checka in" via smart telefon eller dator och dela din position med dina Facebook-vänner. Du kan också se var de vänner som också har delat sin plats via Places.

Instruktioner

1 Öppna Facebook-programmet på din iPhone eller iPad, eller rikta din webbläsare till touch.facebook.com.

2 Välj "Platser" -fliken på hemsidan eller ansökan. Om du använder en webbläsare, är detta ligger på höger sida av skärmen, direkt under din Facebook-inkorg. Om du använder iPhone eller iPad ansökan, det ligger i centrum på startskärmen. Du kommer att hänvisas till en sida som visar den senaste incheckningar av dina Facebook-vänner, tillsammans med länkarna för att visa kartor, vägbeskrivningar, beskrivningar och kommentarer om deras platser. Du kommer också så småningom se dina senaste incheckningar (när du har delat din plats mer än en gång.)

3 Klicka på "Share där du är med dina vänner" -länken, som ligger under ditt namn och Facebook profilbild på webbläsare eller "checka in" -knappen i det övre högra hörnet av iPhone och iPad ansökan. Om du checkar in via webbläsaren, kan den begära din tillåtelse att dela din position innan du är tillåtet att fortsätta.

4 Välj din plats i listan över tillgängliga platser. Din plats kanske inte visas på den första sidan, så i webbläsaren, klicka på högerpilen (finns under fliken "platser") tills du hittar din position. Om du använder iPad eller iPhone-applikation, bläddra till botten och klicka på "Visa fler Närliggande platser" länken. Platser är baserade på tidigare Facebook-användare incheckningar och affärsdata som tillhandahålls av kartläggning sökmotor Bing.

5 Lägg din plats manuellt om det inte finns på listan över närliggande platser. Klicka på knappen "Lägg till" och du kommer att hänvisas till en sida som visar en karta över din plats, tillsammans med rutor som gör att du kan lägga till namnet på platsen och en beskrivning. Till exempel, om du checkar in i ditt hus, name it "mitt hus" och ger en kort beskrivning. Det kommer att läggas till listan över närliggande platser när du checkar in, så att du bara behöver lägga till varje ny plats en gång.

6 Lägg till information till din incheckning plats. Facebook Platser ger dig utrymme för att beskriva vad du gör på din incheckning plats under "Activity" -fliken. Du kan också visa mer information om din position, som ligger under fliken "Info".

7 Tag vänner som är med dig, om du vill. Under "aktivitet" och "Info" fliken är en "Tag vän med dig" länken, när den klickas öppnar en låda som listar alla dina Facebook-vänner. Välj vänner med dig genom att bläddra igenom den alfabetiska listan eller skriva dina vänners namn i rutan "Sök". En bock visas bredvid vänners namn som du vill märka.

8 Klicka på "checka in" att dela din position. En dialogruta kommer att visas första gången du använder Facebook Places, varnar att dina vänner kan se din plats och att du kommer att kunna checka in överallt. Tryck på knappen "Jag godkänner" om du vill fortsätta och avsluta din check-in .. Om inte, klicka på knappen "Jag håller inte" för att avbryta.

Tips

  • Du kan bara tagga vänner när du är i checka in. Du är ute på tur om du redan har checkat in och vill tagga vänner som är med dig.
  • Vänner kan dela din position genom att märka dig i sina inchecknings s utan din tillåtelse. För att hålla detta från att hända, ändra sekretessinställningarna genom att klicka på "konto" och sedan "sekretessinställningar."

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com