Hur man installerar Novell Suse Linux 64 Bit

June 5

Hur man installerar Novell Suse Linux 64 Bit


Novell Suse, även känd som OpenSUSE, är en populär version av operativsystemet Linux. Förpackad med användbara program och verktyg, är Suse utvecklas med alla användare i åtanke, från nybörjare till expert. Om du har en 64-bitars chipset i datorn, kan du installera 64-bitars Suse Linux gratis.

Instruktioner

1 Gå till länken i Resources kallas "Download Suse" och välj den version du vill hämta. Det finns en DVD-version som kommer med betydligt fler program än de andra alternativen, som är GNOME och KDE, två olika typer av stationära gränssnitt. Välj den version du vill installera och klicka på "64 Bit." Klicka på "Download" för att spara filen på din dator.

2 Sätt den tomma CD eller DVD och öppna skivbrännarprogram. Välj "Bränn skivbild" leta upp filen du hämtade i steg 1 och klicka på "Skapa skiva." Starta om datorn med skivan kvar i enheten när processen är klar.

3 Tryck på lämplig knapp för att skriva in BIOS och förändring "CD-ROM" i "Boot Order" till "Primary Boot." Avsluta BIOS. Detta startar i Suse skivan och in i en meny.

4 Välj "Installation" och tryck på "Enter". Välj språk, läsa licensavtalet godkänner användarvillkoren och klicka på "Nästa". Välj "Ny installation" och klicka på "Nästa". Välj din tidszon, gå igenom installationssidan och klicka på "Agree". Detta installerar Suse Linux på ditt system. Starta om datorn och fortsätta att ställa in ett antal användaralternativ, såsom användarnamn och lösenord.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com