Var kan jag hämta Java?

July 7

Många datortillämpningar förlitar sig på JavaScripting att fungera korrekt. Många webbplatser också lita på JavaScripting för visning och för kommunikation med andra applikationer inom webbläsaren. Ladda ned och installera Java är inte bara gratis, men en enkel process. Eftersom många av de ledande operativsystem stöder det, kan du välja rätt nedladdning för din dator.

fördelar

Java är ett program som låter dig att skriva program på en plattform och använda den på en annan. Den ger mer än 4,5 miljarder enheter (enligt Java), och många webbläsare använda den för att visa innehåll. JavaScript tillåter dig att spela online-spel, chatta på Internet chattrum och visa bilder i 3D (t.ex. Google maps). De används också för att utveckla applikationer som används på mobiltelefoner, fjärr processorer och låga konsumentprodukter.

Installation

Installera Java på datorn är enklare än det låter. När du går till Java webbplats (se Java resurs i slutet av artikeln) markerar hämtningen anpassas till din dator. Java utvecklar skript applikationer för Windows, Macintosh, Solaris och Linux. Innan du installerar det på din dator, kontrollera systemkraven för att vara säker på din dator har tillräckliga resurser för att köra den. Så snart du börjar installationen, kommer programmet automatiskt hämta på din dator. Macintosh-användare måste använda "Programvaruuppdateringar" -funktionen på datorn för att installera programmet.

Aktivera Java Scripting

När du har installerat Java på datorn, aktivera JavaScripting så att den kan integreras fullt ut för att köras på din webbläsare. Webbläsare som Mozilla Firefox och Internet Explorer kan du aktivera JavaScripting lätt från Internet-alternativ konsol, som du når från menyn Verktyg. För andra webbläsare, såsom Safari, aktivera Java skript från menyn Inställningar. När du har aktiverat skript, starta om webbläsaren.

expert Insight

alltid hålla JavaScript aktiverat, särskilt om du ofta använder multimedia-applikationer på din webbläsare. Det är också viktigt att hålla uppdatera Java så att nyare multimedieprogram kan köras på din webbläsare och dator. Om du stöter på problem under installationen eller uppdatera, starta om datorn och försöka installera eller uppdatera programmet igen. En gammal webbläsare kan orsaka Java skript fel; Därför uppdatera din webbläsare när det är möjligt.

Varning

JavaScripting, medan bra i många fall, kan också vara ett farligt redskap som hackare använder antingen få tillgång till din dator eller installera självreplikerande filer som visar stora mängder av popup-fönster och störa din dator. Eftersom vissa webbplatser använder JavaScripting för skadlig aktivitet, är det viktigt att ofta köra virussökningar för att ta bort potentiellt farliga filer från din dator. Dessutom klar webbläsarens cache och historia ofta för att ta bort personlig information som kan landa i orätta händer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com