Hur man hittar en ny lägenhet på Craigslist

July 5

På jakt efter en lägenhet? Prova Craigslist, där människor efter och kolla in gratis radannonser för platser runt om i världen. Craigslist har "uthyres" annonser från privata hyresvärdar, så att du kan kolla in lokala listor för den plats du flyttar till utan att ens komma ur stolen.

Instruktioner

1 Få på nätet. Besök Craigslist webbplats (se länken nedan).

2 Använd listorna över städer, stater och länder för att styra din sökning. Hitta den plats du flyttar till och klicka på den.

3 Leta efter "Housing" avsnittet på sidan och klicka på den typ av egendom som du vill hyra. Du kan också jaga hyra ut bostäder, om det är vad du behöver.

4 Skärm resultat för din valda platsen på grundval av lägsta och högsta hyra, husdjur, antal sovrum eller om noteringen har några bilder kopplade till annonsen.

5 Listor presenteras med de senaste inlägg som visas först. Varje understrukna utsändningstitel följs av den specifika platsen inom parentes.

6 Klicka på ett inlägg titel att se fullständig beskrivning av lägenheten. Beskrivningen ger också en kontakt för hyresvärden eller nuvarande hyresgäst om du vill ha mer information.

7 Samla ihop några av de bästa lägenheter för uthyrning och ordna för sändningstid.

Tips

  • Platser för USA har den mest kompletta täckning.
  • Organiserar många visnings gånger på samma dag så att du inte behöver tillbringa flera dagar att titta på lägenheter. Kom ihåg att inkludera restid mellan platser när du schema visningar.
  • Undvik site ping-pong. Inlägg som inte nämner hyran är troligen från en professionell förvaltningsbolag. Genom att klicka på dessa titlar kommer att hänvisa dig till ännu en webbplats där du kommer att behöva starta en sökning på nytt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com