Hur man kontaktar någon på Craigslist

July 4

Craigslist är ett webbaserat sekretessbelagda tjänst som, vid tidpunkten för offentliggörandet, rapporterade mer än 50 miljoner användare i USA och mer än 20 miljarder sidvisningar och 50 miljoner nya annonser per månad Du kan hitta nästan vad som helst på Craigslist - jobb, varor, tjänster, bostäder ... även romantik. Det finns en mängd olika sätt att kontakta en Craigslist annonsör om du är intresserad av att göra en anslutning eller transaktion.

Instruktioner

1 Navigera till Craigslist annons vars poster du vill kontakta. Det enda sättet att få tillgång till en Craigslist användare kontaktinformation är via en annons han postade.

2 Högerklicka på e-postadressen under utstationering titeln - vilken kan vara eller inte vara en anonymiseras "@ craigslist.org" e-postadress - och klicka på "Kopiera". Klistra in e-postadressen till ett tomt e-postmeddelande, mata in ett ämne och meddelande och klicka på "Skicka" för att börja kommunicera med användare som skrivit annonsen.

3 Granska texten i Craigslist annons för användarens e-postadress eller telefonnummer om det inte finns någon e-postadress i annonsen. Craigslist användare publicera ofta kontaktuppgifter direkt i kroppen av annonser för att underlätta enklare, mer direkt kommunikation med berörda parter.

Tips

  • Om en post inte innehåller någon kontaktinformation, Craigslist säger att du kan meddela affischen genom att klicka på "Skicka not" knappen längst ned i inlägget.
  • Kontakta inte Craigslist affischer för frågor irrelevanta för föremålet för en annons. Om du gör det bryter Craigslist s "Användarvillkor" och kan utgöra trakasserier om du deltar i ett sådant beteende på ett löpande.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com