Hur man installerar nycklar på en Compaq Presario Laptop

March 3

Om du använder din bärbara dator tillräckligt länge, kan en nyckel eller två lossna tangentbordet, för ett antal skäl. En oavsiktlig droppe eller några dinglande smycken kan orsaka en nyckel för att komma bort. I vissa fall kan du helt enkelt trycka den på plats igen. Men om en av de tre delarna som håller nyckeln till tangentbordet misslyckas, måste du ersätta dem. Du kan beställa enstaka knappar och delar för relativt lite pengar från företags webbplatser på eBay och datoröverskotts platser. Dessa områden är särskilt användbart om din Presario modellen har avbrutits av HP / Compaq.

Instruktioner

1 Undersök tangentbord och delar av nyckeln för att avgöra om någon av delarna måste bytas ut. Kontrollera baksidan av nyckeln ansiktet för att se till att små klipp inte är spruckna eller brutna. Kontrollera plast hållarklämman att se till att de små flikarna som håller hållaren klippet till tangentbordet och att ansluta klämman till nyckeln är intakta.

2 Ta bort den trasiga klipp och infoga ersättnings hållarklämman i skårorna på tangentbordet bas, om du har fastställt att hållarklämman behöver bytas ut. Om du är osäker på vilken riktning hållarklämman ska möta, dra försiktigt nyckeln face off av samma storlek nyckel som referens. Du kan ta bort nyckeln ansikte genom att försiktigt dra uppåt från det övre vänstra hörnet av tangenten ansiktet.

3 Centrera nyckel ansikte över hållarklämman när du har installerat det, och tryck fast nedåt tills du hör nyckeln snäpper fast.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com