Hur får man en A- Ninja på "Ninja Warz"

July 21

Hur får man en A- Ninja på "Ninja Warz"


"Ninja Warz" är en Facebook spel utvecklat av trasiga glödlampan Game Studios. Spelet tillåter dig att leva på en flytande ö, 600 år sedan. Du kan hyra upp till 25 ninjor i "Dojo" där du utbilda och utrusta dina Ninjas för strid. En spelare måste ha "Karma" för att flytta upp i rankingen. Karma erhålls via kontantköp såsom "relik slots," kraftfulla vapen, gåvor från "Daimyo" - en gyllene staty som belönar spelare med karma, var fjärde timme - och andra prestationer. Du måste "nivå upp" i "Ninja Warz" för att få en "A" eller vidare till den översta nivån i 35.

Instruktioner

1 Skapa ett nytt Facebook-konto, utanför ditt huvudkonto, för att få fler Karma poäng. Använd din ursprungliga kontonamn som en remiss för ditt nya konto. Anmäl dig till "Ninja Warz" med det nya kontot. Logga in och välj din Ninja klan. Logga in på ditt ursprungliga konto "Ninja Warz" och du kommer att ha fem extra Karma poäng.

2 Klicka på guld ninja från huvudskärmen och tryck på piltangenterna i denna ordning: upp upp ner ner vänster höger vänster höger. Tryck sedan på "B", "A" och "Enter" på tangentbordet. Du kommer att få "Konami Komando Master of den gamla konsten att Konami" -priset och en Karma.

3 Strid med en ninja tills du kommer till ett svart bälte. Strid med en annan ninja tills att man erhåller en svart bälte. Vänd fem separata ninjor i svarta bälten och du kommer att få ett pris. Detta ökar dina chanser att nå nivå 35 och "A" status.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com