Hur att navigera från ett bokmärke till bokmärke på Kindle

December 25

Du kan ställa in bokmärken i böckerna laddas ner till din Kindle, och navigera mellan dessa bokmärken på enheten. Med hjälp av dessa bokmärken som navigeringspunkter kommer att minimera mängden tid att söka efter specifik information i en bok. Det kan också vara fördelaktigt om flera personer läser samma bok på samma Kindle och behöver för att få till ett bokmärke placeras de, i motsats till en placerad av en annan person. Denna funktion gör det enkelt att snabbt navigera genom en bok, så att du kan optimera din upplevelse med enheten.

Instruktioner

1 Lås upp din Kindle.

2 Tryck på "Home" -knappen på din Kindle, och välj sedan boken innehåller bokmärken genom vilken du vill navigera.

3 Tryck på "Meny" -knappen, och välj sedan "Mina anteckningar och Marks."

4 Använd 5-riktnings styrplattan för att bläddra till din första önskat bokmärke, och sedan trycka ner på 5-riktnings styrplattan för att välja bokmärke.

5 Tryck på "Meny" -knappen när du är klar med din första bokmärke och välj sedan "Mina anteckningar och Marks."

6 Bläddra till nästa bokmärke med 5-riktnings styrplattan, och sedan trycka ner på 5-riktnings styrplattan för att välja den.

Tips

  • Du kan ta bort alla dina bokmärken genom att navigera till den sida där bokmärket placerades, trycka på knappen "Meny", och sedan använda 5-riktnings styrplattan för att markera "Ta bort bokmärke". Du kan sedan trycka ned på 5-riktnings styrplattan för att radera bokmärket.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com