Hur man klär upp i Meez

September 29

Hur man klär upp i Meez


Meez är en social nätverkstjänst riktar sig till tonåringar och unga människor som lanserades under 2006 och baserat i San Francisco, Kalifornien, där användare kan skapa sin egen identitet genom en tredimensionell (3-D) avatar kallas meez. Den består av flera delar, bland annat virtuell gemenskap Meez Nation, och MeezMaker, där människor kan ändra och klä upp sin avatar och sedan lägga till animationer och bakgrund, och spel, forum och mMedia sektioner samt sin egen valuta, Coinz.

Instruktioner

Hur man klär upp i Meez

1 Klicka på "MeezMaker" finns på toppen av Meez hemsida under "Shop" välj ditt kön. Du kan också välja tema och ändra utseendet på din 3-D Meez avatar genom att klicka på toppen av sidan, eller gå direkt till "klä" och klä upp din Meez ett objekt i taget, beroende på den valda kön.

2 Om Meez man, klä upp genom att välja från toppar, inklusive t-skjortor och pikétröjor, bottnar, inklusive shorts och jeans, skor, inklusive stridkängor och gymnastikskor, tillbehör, inklusive hattar och glasögon, träningskläder, dräkter, inklusive fantasi dräkter och uniformer.

3 Om Meez är kvinnlig, klä upp genom att välja från toppar inklusive grödor toppar, tankar och tees, bottnar, inklusive leggings och shorts, klänningar, skor, inklusive espadrillos och plattforms klackar, tillbehör, inklusive färg fransar och långa naglar, träningskläder, inklusive jubel kjolar och fotboll tröjor, dräkter, sovplagg och uniformer.

4 Animera Meez och lägga till en bakgrund genom att klicka på "animeringar" och sedan "Bakgrund" längst upp på sidan. Om du vill spara Meez, ansluta sig till platsen genom en process som är fri (även om det finns en betald VIP-medlemskap) och klicka sedan på "Spara" under din Meez.

Tips

  • Om du inte gå Meez och sedan spara 3-D avatar kommer du permanent förlora det.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com