Hur Auto på Twitter

October 21

Hur Auto på Twitter


Auto inlägg på Twitter sparar tid och ser till att hålla alla dina anhängare up-to-date på den senaste tillgängliga informationen du delar. Att ta sig tid att ställa in konton som krävs för att kunna auto-stolpen tar lite längre tid i början, men sparar massor av tid i slutändan, så det är väl värt att göra.

Instruktioner

1 Öppna Twitter webbplats och inrätta ditt Twitter-konto. Leta upp "Ny på Twitter" block ligger på höger sida av hemsidan och klicka på den stora, djärva, "Sign Up" -knappen. Fyll i ditt namn, som du vill att det ska visas i din offentliga profil, följt av användarnamn du föredrar, e-post och lösenord och klicka på "Skapa mitt konto." Anteckna ditt användarnamn och lösenord eftersom du kommer att behöva den för att få tillgång till ett konto, samt ställa in nästa, auto-inlägg steg.

2 Gå till Posterous webbplats och skapa ett konto. Skicka ett mail till [email protected] från e-postmeddelandet som du vill förknippas med ditt konto. Posterous automatiskt ställa in ditt konto och e-post du din http://yourname.posterous.com webbadress. Svara på deras tillstånd e-post och du är redo att gå.

3 Lägg ditt Twitter-konto till Posterous. Från din nya Posterous webbadress hittar "Auto" -fliken, som ligger precis ovanför "Inlägg av webben" och öppen för att avslöja den ljusa gröna "+ Lägg till en tjänst" -knappen. Genom att klicka på den knappen öppnas en dialogruta. Välj Twitter-ikonen och annan dialog visas. Klicka på "Link" knappen. Twitter kommer att be om tillstånd för dig att få tillgång till kontot, frågar om programmet, Posterous kan komma åt och uppdatera dina uppgifter på Twitter. Du kommer att uppmanas att "logga ut" om du vill ansluta till en annan än den avsedda kontot. Välj "Tillåt", så att Posterous kan länka med ditt Twitter-konto. Du kan lägga till några andra sociala webbplatser till dig Posterous konto, inklusive Facebook, Flikr, och ett antal bloggar.

4 Auto inlägg på Twitter är nu lika enkelt som att skicka ett mail till [email protected]~~V, där dittnamn ersätts med ditt namn i samband med din Posterous konto. Om du föredrar att automatiskt post till alla sociala nätverk och bloggar som du har lagt till ditt Posterous konto, du helt enkelt skicka ett e-postmeddelande som ersätter "twitter" med ordet "post". Du kan nu automatiskt efter att twitter från alla enheter som kan få tillgång till e-post, inklusive smarta telefoner och iPads.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com