Vad är filändelsen .Iam?

October 19

Datorstödd utarbetandet är processen att använda datorer för att skapa tekniska ritningar eller planer som används för konstruktion och tillverkning. Ett antal datorstödd redaktionella program finns tillgängliga, inklusive en som använder .iam filer.

Källa

En fil med .iam fil skapas med programmet Inventor. Autodesk producerar Inventor linjen datorstödd utformning programvara.

Identifiering

En fil med .iam filändelsen är känd som en uppfinnare monterings fil.

Fungera

En fil med .iam filändelsen innehåller en tredimensionell ritning som fungerar som en plan för att bygga en produkt. Den .iam filändelsen fungerar som en markör, vilket signalerar att filen är endast kompatibel med Inventor eller en kompatibel datorstödd redaktionella program.

Funktioner

Bilden ingår i .iam filen består av ett antal mindre filer som sparats med .ipt filändelsen, var och en representerar en del av produkten. De .ipt filer kan skrivas ut var för sig eller tillsammans som .iam fil.

överväganden

Förutom Inventor, programmet Claim Professional har också förmågan att öppna .iam filer. Båda programmen fungerar endast på Windows-baserade datorer.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com