Hur man fyller ett Word mottagningsbevis med Excel Data

October 19

Hur man fyller ett Word mottagningsbevis med Excel Data


Om du driver ett företag, som har kunddata till hands är avgörande. Men hur du använder dessa data är ännu viktigare. Om du skapar ett kvitto dokument i Microsoft Word, kopiera och klistra in klientdata är otillräcklig. Kopiera och klistra in från Excel kan införa datainmatning fel. Till exempel kan du kopiera kundens namn från en rad och (fel) adress från en intilliggande rad. Ju bättre lösning är att använda kopplingsinstruktioner för att fylla ett Word mottagningsbevis med Excel-data.

Instruktioner

1 Öppna ditt kvitto dokumentet. Klicka på fliken "Utskick".

2 Klicka på knappen "Välj mottagare". Välj "Använd befintlig lista." Navigera till platsen för ditt Excel-ark. Klicka på Excel-filens namn. Klicka på "Öppna" -knappen.

3 Välj kalkylbladet som innehåller dina kunddata från "Välj tabell" dialogrutan. Låt "Första raden av data innehåller kolumnrubriker" alternativet kontrolleras om det gäller kalkylbladet. Till exempel skulle det gälla om den första raden och cell i kalkylbladet är "Name" i stället för det faktiska namnet på en kund. Klicka på "OK" -knappen.

4 Klicka på den plats på kvittot där du vill infoga namnet på din kund. Klicka på "Infoga kopplings" -knappen. Markera fältet som motsvarar kundens namn. Dessa fält är från ditt Excel-ark.

5 Upprepa steg 4 för alla de kundinformation du vill ha på ditt kvitto.

6 Klicka på "Förhandsgranska resultat" knappen. Du kan se resten av kundens kvitton genom att klicka på framåtpilen bredvid "1"

7 Klicka på "Finish & Merge" -knappen. Välja "Redigera enskilda dokument" kommer att skapa nya dokument för varje kvitto. Välja "Print Documents" skriver ut varje kvitto utan att skapa nya dokument. Välj det alternativ som fungerar bäst för dig.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com