Hur att logga in på administratörsbehörighet på XP och installera en XP Component

October 23

När Windows XP är installerat, ges användaren möjlighet att ta någon av flera olika Windows-komponenter. Använder Windows XP Kontrollpanelen den att lägga till Windows-komponenter som fanns kvar av den ursprungliga installationen.

Instruktioner

1 Starta om datorn, och på "Logga in" skärmen, klicka på ikonen som representerar administratörskontot eller ett konto med administratörsbehörighet. Du måste ha lösenordet för lämplig konto för att logga in. Denna tar dig till skrivbordet i Windows.

2 Klicka på "Start" och klicka sedan på "Kontrollpanelen."

3 Dubbelklicka på "Lägg till eller ta bort program" för att få upp en lista över de program som du just har installerat. På vänster sida i fönstret, leta upp och klicka på knappen "Lägg till / ta bort Windows-komponenter."

4 Undersök listan som visas för att se vilka Windows-komponenter är installerade. Vissa kategorier kan innehålla flera objekt. För att se dessa, klicka på kategorin och klicka sedan på "Detaljer" -knappen.

5 Markera rutorna bredvid alla Windows-komponenter som du vill installera, och klicka på "OK". Du kommer att bli ombedd att sätta i Windows XP-CD. Gör det här.

6 Navigera till "I386" mapp på CD-skivan om du blir ombedd att peka installationsprogrammet till de filer som behövs, och klicka på "OK" igen. När installationen är klar kan du behöva starta om datorn. Vid omstart av datorn, kommer de önskade Windows XP komponenter installeras.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com