Hur får man en Jscript till arbete

May 4

Javascript, eller JScript, är en robust programmeringsspråk som mjukvaruingenjörer kan utnyttja för att skapa webbsidor och webbaserade applikationer. Som ett programmeringsspråk, innehåller den ett antal runtime bibliotek som krävs för JavaScript-program att fungera på både utvecklarens dator och den server som är värd för Javascript-baserade webbsida. Installera Javascript är ett av de mer-effektiva sätt du kan få det att fungera på din dator.

Instruktioner

Ta bort gamla filer

1 Klicka på datorns "Start" -menyn och navigera till "Kontrollpanelen." Klicka på "Kontrollpanelen för Java" välj sedan "Visa" under "Temporary Internet Files".

2 Klicka på rullgardinsmenyn bredvid "Visa" -fältet, välj sedan "resurser".

3 Rulla nedåt tills du når posten för "JavaFX-rt.jnlp" välj det sedan. Klicka på den röda "X" längst upp i fönstret, med posten markerad, för att ta bort Jscript och dess tillhörande filer från datorn.

4 Starta om datorn för att rensa filsystemet cachar innan vi går vidare till installationssteg.

installera JScript

5 Ladda ner och extrahera Jscript installationsfilen från Java nedladdning hemsida.

6 Öppna installations körbar efter att ladda ner den och klicka på "Install" för att starta installationsprocessen.

7 Avmarkera kryssrutan bredvid "tillval 3: e parts installationer" om du vill undvika att installera några andra filer med Jscript som kan vara ovidkommande. Klicka på "Nästa" för att gå vidare till installationen.

8 Låt installatören att automatiskt slutföra installationen, klicka på "Stäng" för att avsluta installationsprogrammet när den är klar. Starta om datorn för att se till att ändringar sparas.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com