Hur överföra en Blogger blogg till Batcave Hosting

January 15

När du registrerar din egen domän, du är redo att ta emot din Blogger-blogg på Batcave s webbhotell. Noggrant följa Blogger instruktioner hjälper dig att överföra din blogg utan att förlora något innehåll. Det kan ta upp till 48 timmar för din blogg att helt överföra till den nya domänen. Efter denna tid, dela din blogg och dess nya domän med alla dina vänner, familj och anhängare.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Batcave konto, eller skapa ett nytt konto och hitta det avsnitt du vill komma in i administration eller Canonical namn, som ligger i Domain Name System (DNS). CNAME visar var din webbsida. Skriv in "www" för "Namn" och "ghs.google.com" för din "Värdnamn" för att indikera du överför från Blogger.

2 Vänta ungefär en timme innan du uppdaterar ditt Blogger-konto. DNS resursposter har en Time To Live (TTL) värden, som i steg en timme, som fortfarande gäller vid olika ISP namnservrar. När du ändrar administration kommer ISP DNS-servrar har cachade kopior av tidigare information. När TTL perioden upphör, är de uppdaterade CNAME-poster införas. Vissa DNS-servrar inte uppdatera cachade poster så snabbt som andra, så det tar åtminstone en timme. Du vet DNS aktiverat dina CNAME-sökning stater "Active".

3 Logga in på Blogger, klicka på din "Inställningar" -fliken för att klicka "Publicera", "egen domän" och sedan "Switch to Advanced Settings."

4 Ange det domännamn du tänker använda på Batcave och välj "Spara inställningar" för att slutföra överföringen.

Tips

  • Flytta din blogg är gratis och du kan återgå till en gratis Blogger domän senare.
  • Om din blogg inte uppdateras efter den första timmen, vänta 48 timmar innan du kontaktar Batcave att avgöra om det en annan fråga som orsakar problemet. Det tar ibland upp till 48 timmar för en DNS för att aktivera.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com