Hur omdirigera till en annan sida i JavaScript

March 31

När du flyttar din webbplats till en annan domän eller flytta sidor på samma domän, bör du omdirigera din gamla sidor till de nya. Detta hjälper besökarna att hitta den nya platsen för ditt innehåll. Det bästa sättet att omdirigera webbplatser och sidor är att konfigurera servern för att utföra omdirigeringen automatiskt så att sökmotorerna kommer att följa omdirigeringen. Men om du inte har tillgång till servern, kan du använda JavaScript Page (JSP) att omdirigera besökare.

Instruktioner

1 Öppna filen för sidan du vill omdirigera. Du kan öppna filen i en editor som tillhandahålls av din värd eller i en offline redigerare som Anteckningar.

2 Skriv följande längst upp på sidan:

<Script language = "JavaScript" type = "text / javascript">

&lt;!--
window.location=&quot;New Page URL&quot;;
// -->

</ Script>

Ersätt "ny sida URL" med den fullständiga adressen till den nya sidan, inklusive "http".

3 Spara och stäng filen. Om du använder en online redaktör, ändringarna träder i kraft omedelbart. Om du använder en offline redaktör, ladda upp sidan på din webbplats för att ändringarna ska träda i kraft.

Tips

  • Google följer inte JavaScript omdirigeringar som de vanligen används för att lura sökmotorer. Använd endast JavaScript omdirigeringar om du inte har tillgång till servern för att inrätta omdirigeringar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com