Hur man köper en dator Case

March 30

Leta efter ett fall som passar alla komponenter (enheter, kort och så vidare) du installerar nu och kan installeras i framtiden. Se till att det kommer med ett nätaggregat som är tillräcklig för din hårdvara, om du planerar att köpa en separat strömförsörjning.

Instruktioner

1 Köp ett fall som passar ditt moderkorts formfaktor, troligen ATX.

2 Köp ett torn om du planerar att installera många enheter och kort; annars köpa en midtower (även kallad en minitower).

3 Jämför antalet enhetsfack och kortplatser tillgängliga.

4 Se till att ärendet har tillräckligt öppen yta för att möjliggöra god luftcirkulation via datorn och lätt arbetsutrymme för att installera delar.

5 Leta efter stabil konstruktion; jämföra mängder plast och stål i olika fall.

6 Hitta ett fall som öppnar lätt, helst utan verktyg.

7 Läs "Hur man köper en dator strömförsörjning" för att bestämma vilken strömförsörjning bör inkluderas.

Tips

  • Såvida utrymmet är en premie för dig, inte köpa en påbörjad chassi (kallas ibland en Microtower) eller en stationär chassi. Dessa fall är små, så att de passar på toppen av skrivbordet, men det finns lite utrymme inuti för antingen expansion eller arbeta på saker, och vikar kan behöva staplas i sidled.
  • Om du funderar på en "designer" fall se till att det ger så mycket skydd som en intetsägande färgad, rektangulär låda och inte kräver proprietära delar.
  • Kontrollera att väskan passar eventuella särskilda behov du kan ha, såsom utrymme för en andra kylfläkt eller en form som passar ditt skrivbord.
  • Inte imponerad av auto-fire eller nyckellås. Dessa är gamla funktioner utan mycket ström användning.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com