Hur man fångar Towers i östra Plaguelands

August 15

Hur man fångar Towers i östra Plaguelands


Blizzard Entertainment skapar ofta uppdrag som går utöver det vanliga priset av andra spel. Vissa kräver att du utföra åtgärder mer komplex än att bara döda ett visst antal fiender, eller returnera ett visst antal objekt till en quest givare. Den "Förstärkning vårt försvar" quest i World of Warcraft & # 039; s östliga Plaguelands är en sådan strävan. Det tvingar dig att göra spelare-mot-spelare bekämpa för att lyckas. I jakten, måste du fånga ett torn och försvara den från alla hörn - tills en timer har löpt ut.

Instruktioner

1 Reser till ett av de fyra torn. Väl inne, se till att din spelare-mot-spelare flaggan är inställd på "ON" och att du inte är närvarande i stealth mode.

2 Rensa tornet några medlemmar från en motståndare fraktion. När rensas, kommer du att se en liten bar verkar som kommer att börja fylla.

3 Försvara tornet: köra iväg eller döda någon medlem från en motståndare fraktion som närmar. När baren fylls får du en uppdatering om att din fraktion styr tornet.

Tips

  • Håller vissa torn ger en viss bonus. Till exempel, låser kronan Guard Tower tillgång till en kyrkogård som ligger norr om tornet. Din fraktion kan sedan respawn där. Den Eastwall Tower kommer att skicka enheter till Northpass Tower, för att hjälpa till att fånga eller försvara den platsen. Ta Northpass Tower kommer att producera ett objekt som ger en 5% bonus för hälsan. Slutligen ger Plaguewood Tower en spöklik fäste som tar dig till någon av de andra tornen.
  • Att få kredit för att fånga ett torn, måste du ta det från motsatta fraktionen. Så om ett torn redan ägs av din fraktion, kan du inte få kredit tills en fiende tar det, och du återta det.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com