Hur kan jag avinstallera Mario Forever?

June 26

Tvärtemot vad de flesta Internet surfare kan tänka, för evigt egentligen är Mario inte en videospel eller spelprogrammet; Det är en bläddring verktygsfält som kan installeras i en webbläsare för webbsökning och tillgång till flera kundanpassade applikationer. Medan Mario Forever verktygsfältet kan komma till hands för de flesta Internetsurfare kan det betydligt långsammare vissa webbläsare, vilket gör det svårt att hämta sökresultat och last webbsidor i tid. Lyckligtvis kan den avinstalleras på rätt sätt om du väljer att ta bort det från datorn. Avinstallera Mario Forever är relativt enkel, eftersom verktygsfältet installeras precis som alla andra aktiva program på datorns operativsystem.

Instruktioner

Avinstallera Mario Forever i Internet Explorer

1 Klicka på Microsoft huvudsystemet orb i aktivitetsfältet.

2 Gå till "Kontrollpanelen" i huvudsystemmenyn.

3 Gå till "Program" mappen i Kontrollpanelen; Klicka sedan på "Avinstallera ett program" eller "Lägg till / ta bort program."

4 Sök "Mario Forever" i Kontrollpanelen listan över aktiva program, programvara och applikationer. Klicka på den en gång för att markera dess titel.

5 Välj "Uninstall" eller "Ändra / ta bort" alternativet högst upp på listan över aktiva program för att öppna Mario Forever avinstallerare för operativsystemet.

6 Följ tillgänglig Mario Forever systemet frågar efter verktygsfältet för att ta bort den från Internet Explorer.

Avinstallera Mario Forever på Safari

7 Starta Finder Application i webbläsaren Safari.

8 Klicka på "Program". Leta upp och välj "Verktygsfält". Mappen visas alla aktiva verktygsfält installerade till webbläsaren Safari.

9 Hitta och klicka på "Mario Forever" i listan över aktiva verktygsfält.

10 Dubbelklicka på "Avinstallera" alternativet för Mario Forever.

11 Skriv din Safari användarnamn och lösenord när det efterfrågas, och klicka sedan på "OK" för att bekräfta åtgärder för att avinstallera Mario Forever från Safari.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com