Hur du låser upp nya yrken i "The Guild 2: Renaissance"

August 6

"The Guild 2: Renaissance" är en historisk strategispel som sätter spelarna i de tidiga åren av renässansen och uppgifter dem med att bygga en politiskt och ekonomiskt kraftfull dynasti. Varje karaktär i spelet tillhör en av fyra klasser. Inom varje klass karaktären kan följa ett antal olika yrken. En spelare kan fokusera på en enda yrke, eller filial ut i flera yrken. Senare, kan en spelare få tillgång till yrken från flera klasser.

Instruktioner

första yrke

1 Välj din start karaktär klass när du skapar den. De fyra primära klasser i spelet är oseriösa, beskyddare, hantverkare och forskare. Alla yrken i spelet är grupperade under en av dessa klasser. Ett tecken har tillgång till någon av de yrken som hör till hans klass.

2 Klicka på knappen "Build" ligger på den nedre vänstra sidan av spelet gränssnittet. Varje yrke får en separat rad av byggnader. Det exakta namnet på yrket inte finns i spelet, men det är ganska självklart från syftet med byggnader i varje rad. Välj önskad byggnad och välja en plats för att bygga den.

3 Nivå upp din karaktär genom att få erfarenhetspoäng. Erfarenhetspoäng erhålls genom att fylla åtgärder i spelet som att köpa eller förbättra egendom, träning i hemmet eller interagera med andra karaktärer. Från teckenskärmen, fördela intjänade erfarenhetspoäng genom att använda "+" knappen på höger sida av fönstret. När tillräckligt med poäng har tilldelats karaktären kommer att utvecklas i nivå.

4 Uppgradera den nuvarande byggnaden när karaktär har avancerat till en tillräckligt hög nivå och tjänade tillräckligt med pengar. Uppgradering av byggnaden kommer att ge karaktär tillgång till förmågor högre nivå och produktionsposter som särskilt yrke.

Upplåsning andra yrken

5 Klicka på rådhuset och välj "Köp en titel." Efter några i spelet timmar ska kommunfullmäktige tilldela karaktär med en ny titel. titlar högre nivå tillåter en karaktär att äga mer än ett företag, ge tillgång till fler yrken.

6 Välj en andra byggnad linje från byggnaden skärmen för att låsa upp en extra yrke. Antingen får tillräckligt med pengar och erfarenhet för att uppgradera de två yrke byggnader, eller få högre titlar och köpa nya bygglinjer.

7 Gifta sig. Det finns flera sätt att bli wedded inom spelet. När du har en make, flytta henne in i huset och välj alternativet "Spendera natten tillsammans." Med lite tur du och din make bör producera ett barn.

8 Anmäla barnet i skolan när hon fyller fyra. Detta kommer att ge de underordnade talang poäng när hon växer upp.

9 Skicka barnet att fungera som en lärling på ett företag när han vänder åtta. Om barnet avslutar sin lärlingsutbildning, kommer hon ta klassen företagets ägare hon lärling under. Som vuxen barnet läggs till de styrbara tecken, vilket ger spelaren tillgång till alla yrken nu tillgängliga för barnets klass.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com