Hur man ansluter en gitarr till en Guitar Rig 2

January 22

Hur man ansluter en gitarr till en Guitar Rig 2


Native Instruments "Guitar Rig 2 gör det möjligt att praktiskt taget ha någon kombination av klassiska förstärkare och effekter i din dator. För att kunna ansluta din gitarr till programmet, måste du ha ett ljudgränssnitt mellan datorn och instrumentet. Efter installation och verifiering av din licens har avslutats, måste du ändå att kunna veta hur du ansluter din gitarr till gränssnittet för att använda programmet. Du kan konfigurera fristående program och ställa in din gitarr att gå igenom ljudgränssnitt.

Instruktioner

1 Anslut en av de 1/4-tums instrumentkablarna i utgången på din gitarr, och den andra änden i en av ljud gränssnittets ingångar. Om gränssnittet erbjuder både mono och stereo jack, använd "Mono" en för att koppla in din gitarr.

2 Anslut de två andra 1/4-tums kablar i var och en av de aktiva högtalaringångarna, och sedan in i 1/4-tums vänster och höger "output" uttagen på ljudgränssnittet. Anslut 1/4-tums kabel som kommer från "vänster utgång" i den vänstra högtalaren och den som kommer form "Höger Output" i den högra högtalaren. Om du bara använder en enda högtalare, anslut instrumentet kabeln till vänster eller mono, utgång.

3 Anslut ljudgränssnitt till datorn med en USB- eller Firewire-kabel, beroende på vilken modell du äger. Firewire ljudgränssnitt är idealiska för att använda ett instrument som en gitarr på grund av minskade nivåer av latens.

4 Dubbelklicka på ikonen Guitar Rig 2 som ligger på skrivbordet för att öppna Guitar Rig 2 användargränssnitt. Klicka på "Start", "Alla program" och välj Guitar Rig 2 "om du inte har skapat en genväg för programmet.

5 Klicka på fliken "Inställningar" efter "Service Center" visas på skärmen. Det är där du anger konfigurationen för programvaran och ljudgränssnitt.

6 Klicka på "Audio" -fliken och välj sedan "ASIO" som föraren att använda, i stället för datorns inbyggda datorljud drivrutiner. ASIO förbi datorns drivrutiner, så att latens kan elimineras mycket mer effektivt.

7 Välj namnet på din ljudgränssnitt under "Enhet" och sedan ställa in samplingsfrekvens till "44100." 44,1 K vanligen används bland förare hårdvara gränssnitt och de flesta ljudprogram som används på datorn.

8 Spela gitarr och justera nivån fältet längst ned på ljud skärmen tills du inte längre höra och sprickor eller förseningar. Du är nu redo att börja blanda och matcha virtuella klassiska förstärkare, effekter och högtalarlådor med Guitar Rig 2.

Tips

  • Om du inte kan se din ljudgränssnitt namn under "Enhetens," du måste installera enhetens drivrutiner och starta Guitar Rig 2.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com