Hur man använder Skype för att undervisa i engelska

March 23

Hur man använder Skype för att undervisa i engelska


Internet ger många möjligheter för engelska lärare i alla bakgrunder att lära ESL. En utbredd metod för nätbaserad undervisning innefattar användning av Skype, ett kraftfullt program som ger användarna med gratis Internet röst chattar tjänsten. Skypes förmåga att omedelbart ansluta människor över hela världen gör det till ett användbart verktyg för ESL lärare som vill nå en bred studentkåren. Till skillnad från traditionella undervisningsjobb, använder Skype för att undervisa i engelska ger lärare frihet att sätta sina egna scheman, kursplaner och avgifter.

Instruktioner

1 Ladda ner gratis Skype-programmet från webbplatsen och skapa ett konto. När du skapar ett användarnamn, tänk på att det kommer att vara synlig för eleverna. Välj namn som är enkla och professionella.

2 Sök efter ESL undervisning jobb på nätet. Marknaden för undervisning i engelska på nätet är bred, med jobb som sträcker sig från affärsengelska till enkel konversation klasser. Forskning olika typer av lägen för att få en uppfattning om vad varje innebär. Vanliga platser att söka på Internet, anslagstavlor och online-undervisning och lärande samhällen. Vissa webbplatser är ganska strukturerad, erbjuder verktyg såsom schemaläggare och arbetsloggar, medan andra annonsera enkelt tillgängliga möjligheter.

3 Skriv ett CV riktad för att undervisa engelska som andraspråk. Även många online lärarjobb inte kräver en formell CV, är detta ett bra sätt att organisera och hålla koll på referenser, erfarenheter och kvalifikationer.

4 Skapa en kort inledande profil som ska visas på Internet anslagstavlor och undervisningsplatser. Online ESL lärare inkluderar alla från certifierad personal bo-at-home moms. Oavsett din erfarenhet, behandla profil som en mini-brev. Inkludera all information som framhäver dina förmågor som engelsklärare. Denna korta introduktion är vad som kommer att ställa dig bortsett från andra lärarkandidater. Det är det första som blivande studenter kommer att se, så det är viktigt att upprätthålla en vänlig, men professionell ton.

5 Applicera på ett befintligt jobb eller lägga din profil på nätet. De flesta platser kräver användare registrerar sig före att svara på en annons eller gå med i en formell undervisning gemenskap. Registreringen är typiskt fri, även om vissa webbplatser erbjuder lärare möjlighet att betald reklam. Detta är ett bra sätt för lärare att uppmärksamma sina profiler och attrahera nya studenter.

6 Använd Skype för att undervisa i engelska på nätet. Använd en Skype-headset för att kommunicera med studenter som du skulle över en telefon. Alternativt kan du använda programmet för att chatta över Instant Messenger eller skicka och ta emot filer. Skype gör det också möjligt för användare att genomföra konferenssamtal och ansluta via en webbkamera.

7 Odla goda relationer med dina elever. Undvik att avbryta klasser, komma i tid och vara beredd. Nätbaserad undervisning platser är fulla av tillgängliga engelska lärare. Bra betyg och positiv feedback gör skillnaden mellan framgångsrika och misslyckade online-lärare.

Tips

  • Innan beslut fattas om en lämplig avgift för dina tjänster, få en uppfattning om vad andra lärare laddning. Oerfarna lärare kanske vill börja lågt och gradvis öka sina skattesatser som deras erfarenhet växer.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com