Hur konvertera en MP4-fil till AVI gratis med god kvalitet

July 11

Som med alla typer av digitala videofiler, kan en MP4-fil lätt omvandlas till AVI-format. Även om det finns många webbplatser som kan utföra denna uppgift helt online, de flesta av dessa tjänster är bara gratis att använda för filer under 100MB. Samtidigt finns det många exempel på gratisprogram som användare kan ladda ner och installera för att utföra den här åtgärden. MPEG Streamclip, iWisoft Free Video Converter och Oxelon Media Converter är bara några program som kan konvertera en MP4-fil till en AVI-fil. Och eftersom de inte har någon fil storleksbegränsningar, kan de generera god bildkvalitet.

Instruktioner

MPEG Streamclip

1 Starta MPEG Streamclip. Gå till "File" och välj "Öppna filer ..." Bläddra för MP4 indatafilen i filvalsfönstret. Markera objektet och klicka på "Öppna" -knappen för att importera media till programmet.

2 Gå tillbaka till "File" och välj "Export till AVI ..." En "AVI / DivX Exporter" skärm laddas. Skjut markören på "Kvalitet" skala till 100 procent. Klicka på "Make AVI" -knappen.

3 Rikta en lagringsplats för AVI-fil. Klicka på "Spara" för att utföra filkonvertering. Ett bekräftelsemeddelande visas när videon har framgångsrikt kodats.

iWisoft Free Video Converter

4 Starta iWisoft Free Video Converter. Klicka på "Lägg till" ikonen och leta efter MP4 indatafilen i filvalsfönstret. Markera objektet och klicka på "Öppna" -knappen för att importera media till programmet.

5 Öppna "Profil" rullgardinsmenyn. Gå till "HD-video" och välj en av de AVI alternativ.

6 Klicka på "Start" -knappen för att utföra filkonvertering. Ett bekräftelsemeddelande visas när videon har framgångsrikt kodats. Klicka på "Hitta Target" -knappen för att hämta AVI-fil från sitt standardlagringsplatsen.

Oxelon Media Converter

7 Lansera Oxelon Media Convert. Öppna "Mediesort" i rullgardinsmenyn och välj "AVI (.avi)."

8 Klicka på "Lägg till filer" -knappen och bläddra för MP4 indatafilen i filvalsfönstret. Markera objektet och klicka på "Öppna" -knappen för att importera media till programmet.

9 Klicka på "Start" -knappen för att utföra filkonvertering. Ett bekräftelsemeddelande visas när videon har framgångsrikt kodats. Klicka på "Bläddra" -knappen för att hämta AVI-fil från sitt standardlagringsplatsen.

Tips

  • MPEG Streamclip distribueras i både Mac och PC-versionerna, medan iWisoft Free Video Converter och Oxelon Media Converter är bara kompatibel med Windows.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com