En Talsyntes Tutorial

June 14

Text-till-tal är en talsyntes program som datorer använder för att bokstavligen läsa användaren inmatad text högt genom konstgjord väg. Det är användbart för personer som har svårt att läsa text på skärmen eller för andra som föredrar att lyssna på deras text e-post så att de kan uppmärksamma andra former av innehåll på skärmen. Windows levereras med denna funktion, men du måste aktivera det först.

Instruktioner

1 Klicka på Start-menyn och gå till Kontrollpanelen. Växla kontrollpanelen för att klassiskt läge genom att justera "Visa efter" alternativet på toppen och dubbelklicka på "Tal" -ikonen. Om du använder Windows 7, dubbelklicka på "Speech Recognition" ikon i stället.

2 Klicka på fliken "Text-to-Speech" om du använder Windows XP eller klicka på länken "Text to Speech" på den vänstra panelen om du använder Windows Vista eller Windows 7. Klicka på knappen "Preview Voice" att ha Windows process texten så att du kan höra det högt i det valda ljudet.

3 Ladda Microsoft Berättare genom att klicka på Start-menyn, gå till "Program" pekar på "Tillbehör" och rubriken till "Handikappstöd" eller "Hjälpmedels." Detta program kommer att tillämpa text-till-tal funktioner som du har förhandsgranskat och konfigurerat.

4 Justera Microsoft Narrator inställningarna genom att växla de önskade kryssrutor. När du använder datorn, kommer Microsoft Berättare guida dig, med hjälp av text-till-tal signaler.

Tips

  • Du kan testa text-till-tal funktioner från Tal egenskaper genom att klicka på textrutan och lägga till din egen text. Klicka på "Förhands Voice" för att ha Windows läsa din egen text.
  • I Microsoft Berättare, kan du justera hastigheten, volym och röstläge genom att klicka på "Röstinställningar" och ändra någon av de numeriska värdena.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com