Skriva ut med iPad 3G

November 27

Skriva ut med iPad 3G


Medan iPad 3G inte kan ansluta via USB-kabel till en skrivare för att skriva ut dokument och PDF-filer, kan det skicka filer trådlöst till din AirPrint-kompatibel skrivare. Från och med april 2011 endast en handfull av skrivare är AirPrint-kompatibel, inklusive specifika modeller av Hewlett-Packard-skrivare från Smart, LaserJet, OfficeJet och Envy serie. AirPrint är en relativt ny funktion som skannar ditt område för kompatibla trådlösa enheter och stöder utskrift för iPad, iPhone och iPod Touch.

Instruktioner

1 Slå på AirPrint-kompatibel skrivare och trådlöst ansluta skrivaren till det lokala nätverket. Se skrivarens dokumentation för att avgöra hur man ansluter till ett nätverk. Alternativt, sätt en Ethernet-kabel till Ethernet-porten på din skrivare och trådlös router.

2 Tryck på "Inställningar" på iPad skärm och klicka på "Wi-Fi". Skjut fliken Wi-Fi för att slå på och ansluta till samma nätverk skrivaren är på att säkerställa anslutning.

3 Leta upp PDF, bild eller dokument du vill skriva ut på din iPad.

4 Klicka på högerpilen ikon i det övre högra hörnet av bilden eller dokumentet och klicka på "Skriv ut" i rullgardinsmenyn.

5 Tryck på "+" i avsnittet Kopiera av alternativen Skrivare för att öka antalet kopior, eller klicka på "-" för att minska antalet kopior.

6 Tryck på "Skrivare" fliken för att skanna området för AirPrint-kapabla skrivare. Tryck på namnet på skrivaren i listan över upptäckta enheter och tryck på "Print" för att starta utskriften.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com