Hur man gör Fet Text i mappen Mina favoriter

November 23

Hur man gör Fet Text i mappen Mina favoriter


Om du har problem med synen, kan det vara svårt att navigera Windows Explorer-filer - på grund av vanlig standardtext. Om du har problem med att läsa filerna i mappen "Mina favoriter", sedan ändra dina Explorer visningsalternativ till en fetstil.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -menyn och välj "Kontrollpanelen" alternativet genom att vänsterklicka på den. Datorn kommer automatiskt att öppna ett nytt fönster. Dubbelklicka på "Visa" -ikonen för att öppna fönstret Windows Egenskaper för bildskärm. Du kan också hitta fönstret Display Properties genom att högerklicka på skrivbordet och välja "Egenskaper" alternativet.

2 Vänsterklicka på "Utseende" -fliken och klicka på knappen "Avancerat" som ligger i nedre högra hörnet. En ny "Advanced Utseende" -fönstret visas automatiskt.

3 Klicka på rullgardinsmenypilen i fältet Objekt. Välj "Ikon" -funktionen i listan över alternativ. Lägg märke till fältet Teckensnitt har nu blivit aktiva. Det är där du kan ändra utseendet på valfri mapp och fil text. Härifrån kan du ändra teckensnitt, storlek, färg och form.

4 Klicka på "B" knappen bredvid fältet Teckensnitt. Detta är alternativet format som kommer att förändra dina mapp texter till fetstil. Klicka på "I" -knappen om du vill kursivera mappen text.

5 Klicka på "OK" -knappen i Advanced Utseende fönstret och klicka på "OK" -knappen i fönstret Egenskaper för bildskärm. Datorn kommer att visa en "Vänta" medan det ändrar dina textalternativ.

6 Navigera till mappen Favoriter - eller någon annan mapp - och bekräfta texten är fet. Öppna mappen, och du hittar filen texten är fet liksom.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com